30 Nisan 2009 Perşembe

Sarah Jessica' da Annelik Heyecanı...!!!




''Sex and the City''nin güzel oyuncusu Sarah Jessica Parker ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Matthew Broderick, taşıyıcı anne vasıtasıyla ikiz bebek bekliyormuş.
Moda ikonu Sarah Jessica Parker'ın hamile kalamaması üzerine taşıyıcı annelik yöntemine başvurduğu ve ikiz bebek beklediği belirtiliyor.
Çiftin yakın bir arkadaşı Parker ve Broderick'in yıllardır çocuk yapmak için uğraştıklarını ancak başarılı olamadıklarını ifade etmiş.
44 yaşındaki Sarah Jessica Parker, başrolünü Hugh Grant'la paylaştığı yeni romantik komedisi "Did You Hear About the Morgans?" ın çekimlerine devam ederken, 47 yaşındaki Matthew Broderick de Broadway'de sahne alan bir oyunda oynuyor.
Yapılan basın açıklamasında, bütün ailenin sevinçten havalara uçtuğu ve çiftin tek oğlu olan 6 yaşındaki James Wilkie'nin küçük kardeşlerini heyecanla beklediği söylendi. Sarah ile Matthew tam 12 senedir evliler...
Walla bu aralar da bir ikiz furyasıdır gidiyor. Kimi doğuruyor, kimi doğurtturuyor. Anlamadım gitti??? Bugün ünlü anneleri sundum, ama onların anne olma hızına yetişemedim ki:p Bakınız: Yakın plan Jessica ve S.J.P Fotoroman.

1 yorum:

ella dedi ki...

:) evet aslında ikiz bebek yapmalı. hani kafama yatmıyor değil :))

.

.