7 Şubat 2013 Perşembe

Dr. Mehmet Öz'ün Buzdolabının Olmazsa Olmazları

Mehmet-ÖZ.jpg (492×330)
 İşte Mehmet Öz'ün Buzdolabı

 Sağlıklı yaşam tavsiyeleriyle küresel üne kavuşan kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, kendi buzdolabının içeriğini blog'u üzerinden dünyayla paylaştı.

 Dr. Öz'ün "Eşim Lisa'yla buzdolabımızda olmazsa olmazlar" dediği listenin başında zeytin geliyor.

 Yazısında Dr. Öz, "Akdeniz diyetinin başlıca maddelerinden biri" olarak nitelendirdiği zeytinin kalp hastalığı, depresyon, kanser, yüksek kolesterol ve bunamaya karşı etkili olduğunu belirtti.

 Dr. Öz'ün ikinci vazgeçilmezi yabanmersini... Bir fincanı sadece 80 kalori olan yabanmersini lif, C vitamini ve manganez açısından çok zengin ve çok güçlü bir antioksidan.

Türk mutfağına bayıldığını her fırsatta söyleyen Dr. Öz'ün buzdolabındaki Türk imzası da ayran... Dr. Öz ayranın herkesin damak zevkine uymayacağını ancak kalsiyum ve probiyotik bakteri kaynağı olduğunu ifade etti.

 Dr. Öz'e göre olmazsa olmazların son maddesi badem sütü, inek sütünden daha az yağ, daha fazla besin içeriyor: Laktoz alerjisi olanlar için birebir.
*hurriyet.com*

2 yorum:

saç videoları dedi ki...

blog sayfanızı ilgiyle takip ediyoruzx. tebrik ederiz :) www.sacvideolari.com

Tatlı hayat dedi ki...

Valla bize uymaz bu bir kere buzdolabında hiç tencere yok bi kap sıcak çorba yemek geçmiyor mu bu mehmet özün boğazından herşey hazır kutu kutu pazara çıkacaksın elleyeceksin seçeceksin olmadı düşük not verdim ben :)

.

.