25 Şubat 2015 Çarşamba

DIY Güzellik | Doğal Görünümlü Bronz Makyaj

how-to-contour-and-highlight-makeup-tutorial
 Los Angeles'lı makyöz  Amy Clarke, makyaj fırçasıyla yüz hatlarını vurgulayarak nasıl doğal görünümlü bronz makyaj yapılacağını öğretiyor.
Fotoğraflar : Bryce Covey
kontur-güzellik
Makyaj teknikleri hakkında işin uzmanından ipucu almaya, makyaj trendlerini yakalayıp ve de uygulamak için zaman zaman gereksinim duyabiliriz.
Bronzlaştırıcı kullanmak ya da kullanmamak kendi seçiminiz olabilir, Amerika'lı makyöz Amy bu tekniği bronzlaştırıcı kullanmadan öğretiyor.
 Eğer yüzünüzün doğal kemik yapısını ve iyi özelliklerini konturleyip vurgulamak isterseniz bunun için öncelikle  iyi bir makyaj fırçası kullanmanız gerekir.
nasıl yapılır-kontur-ve-vurgulamak
Konturleyin  ve Vurgulayın:
1. +2. Tüm yüzünüze bir kat renkli nemlendirici uygulayın. Cilt tonundan 2 ila 3 kat daha açık bir renk  kullanarak, bir  fırça ile burnun aşağısına, gözlerin altına, krem kapatıcı uygulayın ve saç çizgisine doğru geriye ve de yukarı doğru fırça ile vurgulayın.

 3. Aynı kapatıcıyı kullanarak, alnın ortasını  ve aşağıda burun köprüsünü, üst dudağı, çene merkezini ve kaş kemiklerini vurgulayın. Son olarak, elmacık kemikleri altınada kapatıcı uygulayın.

 4. Vurgulama işi bitince, kontur uygulamak için önce açık tonlu krem ​​kapatıcı sonra cilt tonundan  2 ila 3 ton daha koyu kapatıcı kullanın. Daha küçük, sert bir fırça alarak, sadece elmacık kemiği altına, yanaklardan yukarı saç çizgisine kadar kremle kontur  ​​uygulayın.

 5. + 6. +7. Saç çizgisine kadar, yan çenelere ve burnunuzun kenarlarına aynı rengi uygulayın.

 8. Iki renk arasındaki belirgin  farkı bir makyaj süngeri yardımıyla yedirin.

 9. Son olarak, büyükçe bir fırça ile hafifçe toz allık uygulayın, doğal görünüm için biraz  toz pudra ile tüm vurgulama işini tamamlayın.

İpucu: Kontur veya vurgu için krem ​​veya toz kapatıcı kullanabilirsiniz. Krem kullanımı  uyum ve daha doğal bir görünüm için uygundur. Kontur için bronzlaştırıcı kullanmaktan kaçının.
{oncewed.com}
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.