1 Şubat 2014 Cumartesi

DIY Lezzet | Yumurta Kardan Adamlar, Penguenler


 Ben yumurtalarla yapılan bu sevimli kardan adamlara bayıldım, penguenlere de ...
 Ve hafta sonu kahvaltısı için bizim minik Zeyto'ya hemen yapmak istiyorum:)
 Kardan adamlar için haşlanmış yumurta, havuç ve karabiber kullanılmış.. 
 Ayrıca bunlar meze tabakları için de çok güzel bir fikir.
 En güzeli bu yumurtalar daha çok çocuklarla yapılan eğlenceli bir faaliyette olabilir:))
 HAZIRLIK :
 Zaman: 30 dakika
 Porsiyon: 6
 MALZEMELER:
 *6 büyük haşlanmış yumurta 
 *6 küçük haşlanmış yumurta
 *Tane karabiber
 *1 havuç
 *1 çöp şiş ya da pişmemiş çubuk makarna
 *Maydanoz
 * Kar görüntüsü için iri rendelenmiş peynir.
Egg Snowman Egg Snowman-5 Egg Snowman-6 Egg Snowman-10
 YAPIM AŞAMALARI:
Bu sevimli kardan adamlardan yapmak için elbette ilk önce yumurtaları kaynatmak zorundasınız.
 İki haşlanmış yumurta gerektiren bir kardan adam yapmak için yumurtanın üst kısmı keserek her birini  montaja başlayın.
 O yere daha sonra diğer yumurtayı bir kürdan ile sabitleyin. Sonra dilimlenmiş havuç, iki farklı boyutlarda  olabilir, fotoğrafta görüldüğü gibi hazırlayın. 
Bundan sonra üçgen kesilmiş bir havuç parçası ile burnu, karabiber ile gözleri ve düğmeleri yapın.
 Eller için maydanoz veya  uygun herhangi bir taze ot kullanabilirsiniz.
 Kahvaltı için hazırladığınız bu şirin şeyler için övgülere hazırlıklı olun.
 Afiyet olsun!
 Yumurta penguenler de aynı yöntemle yapılıyor, sadece patlıcan farkıyla ...
Egg PenguinsYumurta Penguenler - yumurta kabuğu soyun ve yumurta alt kesti.  Eğer gagası ve ayakları yapmak için kullanacağınız havuç soyma.Yumurta Penguenler - ayak ve gaga havuç dışında ve kanatları ve arka patlıcan cilt dışarı olun. Yumurta Penguenler - gagasında başka kürdan sopa ve daha sonra yere sabitlemek için gözyaşı şekli sivri ucundan kürdan geçen, penguen gövdesine takın. Yumurta Penguenler - resimde görüldüğü gibi 45 derecelik bir açıyla kürdan takarak, kanatlarını takın. Yumurta Penguenler
/roxyskitchen/
♥  Follow Me on Bloglovin

Hiç yorum yok:

.

.