20 Şubat 2014 Perşembe

Sharon Stone Sen de Böyle Dersen ??

Sharon Stone
                                                                  SHARON STONE
"YAŞLANMAYI KABULLENMEK KOLAY DEĞİL YAŞLANDIĞIMI FARK ETTİĞİMDE OTURUP AĞLADIM:(( "
50 yaşına girdiğinde, 50 yaşındayım ne olmuş yani diyen ve hala güzelliğiyle dikkat çeken güzel yıldız Sharon Stone, 55 yaşına gelince aslında kazın ayağının hiç de öyle olmadığını itiraf ederek şaşırttı...
Aslında bunda şaşıracak bir şey yok, kim olsa yaşlılığın getirdiği deformasyonları kabullenmekte zorluk çeker. Önemli olan sağlıklı yaşamak olsa da, yaşlılığın getirdiklerini sindirmenin bence de zor olduğunu düşünüyorum.
Kardeşimin bir lafı vardı o çok hoşuma gitti:)) Yaşlanınca yakını görmenin zorlaştığı ile ilgili...
 Yüzdeki kırışıklıkları görüp de moralimiz bozulmasın diye yakını görmek bozuluyor olmasın!
Şaka tabii ...
Sharon Stone (l) Natural (r) Photoshop
Son 20 yıldır Hollywood'un en seksi kadınları listesinde ilk 10'dan hiç çıkmayan 55 yaşındaki Stone ise yaşlandığını fark ettiğinde ağladığını söyledi.
Shape dergisini yeni sayısına konuşan Stone'un, zamanın etkilerini kabullenmesi, hiç kolay olmamış.
40'lı yaşlarındayken bir gün eline bir şişe şarap alarak kendini banyoya kilitlediğini söyleyen Stone, yüzünü büyüteçli aynada izlediğini anlattı. Stone o günü anlatırken "Yüzümü inceledim, vücuduma baktım ve sonra ağladım, ağladım, ağladım" diyen ünlü oyuncu sözlerini şöyle sürdürüyor.
 "Sonra kendime şöyle dedim: 'Şimdi yaşlanıyorsun. Peki bunu nasıl yapmayı düşünüyorsun.' Stone o noktada bir dansçı gibi yaşlanmaya karar verdiğini anlattı.
Vücudunu olduğu şekliyle korumak istediğini anlatan Stone bunun için de düzenli bir egzersiz ve beslenme programı uyguladığını dile getiriyor. Bunun için de bazı alışkanlıklarından vazgeçmeyi göze almış ünlü oyuncu. Bunu da "Eskiden şarap içmeyi severdim. Ama artık içmiyorum. Belli bir noktada kadınların alkol almaması daha iyi. Çünkü alkol yüzünüzde ve vücudun bazı bölgelerinde şişkinlik yapıyor" diyor.
SHARON STONE YAŞLANMAYI KABULLENMEK KOLAY DEĞİL
/kelebekgaleri/
♥  Follow Me on Bloglovin  

2 yorum:

Aner dedi ki...

Bazen bende yaslanmaktan korkutugumu hissedebiliyorum. Onun yasindayken onun kadar kendimle barisik olur yaslandigimi kabul edermiyim bilmiyorum fakat duzenli egzersizin yaslaninca degilde her zaman yapilmasi gerektigini savunanlardanim ( savunurum ama yapmam :D )

Malla dedi ki...

aynen Sharon Stone'a hak veriyorum, hem de çok!

.

.