7 Nisan 2016 Perşembe

Jessica Alba'nın Mutluluğunun 7 Sırrı

Jessica Alba
Hollywood’un en güzel yıldızlarından Jessica Alba, mutlu evliliği, iki çocuğu ve başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. Herkes onun mutluluğunun sırlarını merak ediyor. O aslında sahip olduklarına şükretmeyi bilen ve yaşadıklarının olumlu yönlerine odaklanan, son derece mütevazı biri.
 Güzel oyuncunun mutlu evliliği ve başarılı kariyerinin arkasında yatan sırlarını hayatınıza geçirmek isterseniz:
1* Ailenizle kaliteli zaman geçirin
How adorable is this picture of Jessica Alba with her family?
 İki çocuk sahibi güzel yıldız, başarılı aile tablosu ile örnek bir hayat yaşıyor. Çocukları ile geçirdiği zamanın onun için her şeyden önemli olduğunu her fırsatta söyleyen Alba, onlarla kaliteli zaman geçirmeye büyük özen gösteriyor. Çocukları Honor ve Haven ile özellikle yaratıcı aktiviteler yapmayı çok seven oyuncu, onlarla mutfağa girip yemek yapmaktan, seyahate gitmekten büyük zevk alıyor. Onlara ilham kaynağı olabilmek için elinden geleni yapıyor.

2*Olumsuzluklara odaklanmayın
Jessica Alba & Daughters: Posh Photo Shoot from Fast Company.  she's a Mompraneur of The Honest Company.  Photo via CelebrityBabyScoop.com
 Küçüklüğünde sayısız hastalık geçirdiği için izole bir hayat yaşamak zorunda kalmış Jessica Alba. Buna rağmen hiçbir zaman olumsuz pencereden bakmadığı hayatını, oyunculuğa tutunarak yoluna sokmuş. Olumsuzluklara odaklanmamayı hayat felsefesi haline getiren Alba, sahip olduklarının değerini ve şükretmeyi çok iyi biliyor.

3* Arkadaşlarınıza zaman ayırın
Jessica Alba and Amber Heard

 Ailesine gösterdiği özen kadar arkadaşlarını da önemsiyor Jessica Alba. Onlarla güzel vakit geçirmek hayatındaki en önemli şeylerden biri. Dostlar ile geçirilen zamanın bir terapi niteliğinde olduğuna güzel oyuncu. Arkadaşlarını hiç ihmal etmeyen Alba, onlara düzenli vakit ayırıyor.

4* Spora önem verin
Jessica Alba #fit #celeb
 Aslında spor yapmaktan hiç hoşlanmadığını ve çok sıkıcı bulduğunu itiraf eden güzel anne, işi nedeniyle spor yapmak zorunda olduğunu söylüyor. Oynadığı filmler nedeni ile fit kalması gereken yıldız, daha sonra da hamilelik kilolarını vermek için spora devam etmek zorunda kalmış. Sporun hayatındaki olumlu etkisinin özellikle altını çiziyor.

5* Kendinize zaman ayırın
Celebrity Street Style - Style de rue des célébrités : Jessica Alba
 Güzel yıldıza göre başarılı evliliğinin sırrı, arada bir kız arkadaşlarıyla dışarı çıkıp onlara kocasıyla ilgili şikayetlerini anlatmak. Kendine özel zaman ayırmaya dikkat ettiğini her fırsatta dile getiren Alba, kendinize ayırdığınız zamanın özel ve aile ilişkilerinizde büyük önemi olduğunu vurguluyor. Jessica Alba’ya göre güzel yaşanan, deşarj edici zamanın ardından işe ve ilişkiye odaklanmak çok daha kolay.

6* Yediklerinizi iyi seçin

 Jessica Alba'ya göre sağlıklı olmak ve kendinizi iyi hissetmenizde yediklerinizin büyük bir önemi var. Kendisine de çocuklarına uyguladığı beslenme düzenini uygulayan yıldız, işlenmemiş gıdalar tüketmeye dikkat ediyor ve elinden geldiği kadar paketli hiçbir şeyi almamaya çalışıyor. Protein ağırlıklı beslenmeye önem veren güzel oyuncu, taze sebze ve meyve tüketmeye özen gösteriyor.

7* Kendinizi şımartın
Jessica Alba Fits Solo Time Into a Busy Family Weekend
 Mutlu olmak için kendini şımartmanın önemini çoktan keşfetmiş başarılı anne. Ne istediğini bilmek ve istediklerini elde etmek için çabalamak ona göre mutluluk veren şeylerin başında geliyor. Kendini mutlu etmek için çikolata yemek gibi kaçamaklar yapmaktan da çekinmiyor. Tatlı bir kaçamak yapmıyorsa bir bardak soğuk kahveye hayır demiyor.
/pudra.com/
fotoğraflar/pinterest/
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.