4 Kasım 2014 Salı

Eko Güzellik | Doğal Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?

"How To Whiten Your Teeth On a Budget"   How To:  Dip q-tip in hydrogen peroxide (the key ingredient in whitestrips), apply to the surface of your teeth for 30 sec., brush your teeth, repeat once a day for a few days, and see the results.
Sürekli çay, kahve tüketmekten sararan dişlerinizi beyazlatmanın doğal ve masrafsız bir yöntemi var. Evde deneyebileceğiniz, bu basit yöntemle dişlerinizi nasıl beyazlatabileceğinizi öğrenmek ister misiniz?
 Dişler birçok faktöre bağlı olarak sararabiliyor ve bu problem yaygın bir şekilde görülüyor. Dişlerin sararması iç ve dış kaynaklı renkleşmeler olarak ikiye ayrılıyor.
Dr. Mehmet Öz'ün önerdiği bu yöntem ağız gargaralarının, çay, kahve, kırmızı şarap, kola gibi içeceklerin, demir ilaçlarının neden olduğu dış kaynaklı sararlamalar için.
Üstelik hiçbir zehirli kimyasal ya da dişe zarar verebilecek herhangi bir madde de içermiyor. Bu oldukça etkili ve basit yöntemi mutlaka deneyin. Sadece limon asit olduğu için çok sık uygulamamak kaydıyla...
 Bir kasenin içine bir kaşık karbonatı yayarak koyun ve üstüne kabarmasını sağlayacak kadar 1/2 limon sıkın. Kabarması bitene kadar yavaşça karıştırın. Sonra bu karışımı yüzük parmağınızın yardımıyla ya da bir pamukla dişlerinize sürerek 3 dakikayı geçmeyecek şekilde bekleyin ve ağzınızı bol suyla çalkalayın.
Bu kolay tarif ile dişlerinizin kısa sürede çok daha beyaz bir hale geldiğini göreceksiniz.
/pudra.com/
♥  Follow Me on Bloglovin

Hiç yorum yok:

.

.