18 Nisan 2015 Cumartesi

Tüm Kaslarınızı Çalıştıran Tek Bir Hareket | PLANK

plank-for-abs

Siz bilmiyor olabilirsiniz ama dünyanın her yerinde en etkili ve çok yararlı olduğu kanıtlanmış bir egzersiz var.

Onun adı "Plank".

 Bu egzersiz sayesinde vücudunuzdaki her kas mükemmel olabilir. Bu hareketi yapmak sadece 5 dakika sürer, ama maksimum sonuç için her gün bunu yapmak zorundasınız, sonunda sonuca şaşıracaksınız.

Egzersiz yapmak kolay görünebilir, ama çok enerji tüketir ve vücudunuzdaki her kası kullanmanızı sağlar.
 Yapmanız gereken tek şey ellerinizi ve bacaklarınızı kullanarak vücudunuzun asansör olduğunu düşünüp karnınızı yukarı kaldırmak. Tam 5 dakika boyunca böyle vücudunuzu yüzer-gezer şekilde tutun. Hatta 2 dakika katlanmak ilk başta zor olabilir, ama zaman içinde alışırsınız.

 Bu egzersiz sayesinde selülitlerinizi yakabilir, karnınızı dümdüz, sırtınızı güçlü yapıp, kollarınızı ve bacaklarınızı şekillendirebilirsiniz.

"Plank" hiç bir hareketi içermez. Sadece bir pozisyondur ve sürece olabildiğince, ya da en azından 5 dakika olarak bunun gibi vücudunuzun tutmak zorunda olmaktan ibaret. Bu harekette vücudunuzu düzgün tutmak çok önemlidir.
One-Movement-Tightens-Muscle
Nasıl Yapılır?
8 Exercises to Target Your Lower Abs
İlk olarak,  şınav yapar gibi vücudunuzu kaldırın: Burada dirsekler 90 derece olmak zorunda ve kollar tüm kasları aktive etmek için ve vücudunuzu tutmak için önemli. Bu hareketi düzgün yapmak istiyorsanız egzersizin herhangi bir noktasında kesinlikle dinlenmemelisiniz.
Ayaklar. Karın kasları üzerinde baskı yaratmak için onları  sabit bir şekilde tutun.
Kalçalar. Kasları aktive etmek için kalçalarınızı dinlendirmek gerekir. Alt gövdeyi geri indirin. Bu, "Plank" ın  en önemli parçasıdır. Eğer egzersizin  etkili olmasını istiyorsanız belinizi düz tutun. Düzgün durun ve asla dinlenmeyin.
Karın. Mümkün olduğunca karnınızı içeri çekin.. Bir kızın önünde seksi görünmek için kaburgasının altında karnını saklamak için uğraşan koca göbekli bir adam düşünün. Ama nefesinizi tutmayın, sadece normal nefes alın.
 Dirsek. Doğrudan omuzlarınız altında 90 derecelik bir açıyla dirseklerinizi tutun. Bu zorlanma size yardımcı olacaktır.
Bu pozisyonu, daha iyi tutmak için fiziksel olarak uygun değilseniz yavaş yavaş başlayın. En az 10 saniye için bu konumda kalın, ve 2 dakikalık aralarla en az 5 kez tekrarlayın.
 Her gün pozisyonda kalma süresini artırmak için çalışın. Başarılı bir sonuç istiyorsanız her gün bu egzersizi yapmak çok önemlidir.
Aşağıdaki yazıyı bir yere yazın ve uygulayın.
abs exercise: 30 day plank challenge  (Btw, the plank in this picture is incorrect. your back needs to be straight :)
Squats won't make you look manly... but they will give you a nice ass #Fitness #Motivation

/realfarmacy.com/
Çeviri / by malla
/pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.