8 Nisan 2015 Çarşamba

Elma Çayı Nasıl Zayıflatır ?


VÜCUDUNUZ YAZA HAZIR MI? Plaj vücut hazır mı?  SkinnyTeaHouse.com
Kış günlerinin son zamanlarını yaşarken hepimiz aldığımız kilolar sebebiyle kendimize kızıyor olabiliriz. Bahar gelince kışın alınan kilolardan kurtulabilmek için herkes farklı yöntemlere başvuruyor. Bazılarımız spora başlıyoruz, bazılarımız yürüyüşe, diyete, bazılarımız da zayıflama çaylarından medet umuyor. Kış döneminde alınan 4 – 5 kilo fazlalıkları olanlar basit yollardan bu kiloları vermeyi başarıyor. Bu kadar kilo fazlalığı için detox çayı, bir miktar yürüyüş bile başarılı sonuca götürebilmektedir.
  Elma çayı da detoks etkisi yapıyor. Ayrıca doğal ve bol miktarda faydası olan bir içecek. Kilo vermenize katkı sağlamasa dahi zararsız olması, bağırsakları çalıştırması ve vitamin kaynağı olması sebebiyle bile içmeye değer diye düşünüyorum.
Bu Yaşamın En: Zencefil Elma Çayı :: sıcak veya soğuk
İşte size detoks etkisi yapan, metabolizmayı hızlandıran ve sıcak-soğuk içilebilen elma çayının yapılışı…
Neler gerekli:
* 2 tane yeşil elma
* 1 tane limon
* 2 tane kabuk tarçın
* 1 tatlı kaşığı tane karanfil (Karanfil sindirimi kolaylaştırarak, bağırsakların çalıştırılmasını sağlar)
* 1 tatlı kaşığı tane karabiber
* 1 tatlı kaşığı zencefil
* 2 litre su
Çayın Hazırlanışı:
 Elmaları yıkadıktan sonra 3-4 parçaya bölelim. Ardından Limonu doğrayalım ve çekirdekleriyle beraber tencereye alalım. Karanfil ,tarçın ve tane karabiberi de ilave ederek, 2 litre su ekleyin ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
 Elmalar piştiğinde çayı sürahiye süzüp günde 3 kere yemeklerden 15 dakika önce için. Hazırladığınız elma çayını sıcak ya da soğuk olarak içebilirsiniz.
Çayın içerisindeki malzemelere alerjisi olmayanlar sorun yaşamadan tüketebilir. 1 hafta süresince devam ettiğinizde metabolizmanızın hızlandığını göreceksiniz.
Fakat yine de çayı tüketirken yürüyüş yaparsanız zayıflamanız bir o kadar hızlanacaktır.
/bilgidoktoru/
/fotoğraflar pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.