28 Mayıs 2015 Perşembe

Jennifer Aniston'un Kahvaltısından Ve Öğle Yemeğinden Enstantaneler

Jennifer Aniston yoga, barre ve kardiyo olmak üzere düzenli egzersiz rutinleri ile kazandığı ince yapısıyla, etkileyici fiziği arkasındaki diğer sırrını ortaya koyuyor.
  46 yaşındaki yıldız Living Proof Instagram hesabı üzerinden  'Günaydın, Instagram!' diyerek
Domates ve avokado eşliğinde, bir dilim tost ekmeği üzerinde bir haşlanmış yumurtadan oluşan, sağlıklı ve doyurucu kahvaltısını paylaşıyor. Ve karbonhidrattan korkmadığını gösteriyor.
Burada hiçbir diyetler!  Resimdeki ehre 2015 Vanity Fair Oscar Partisi Şubat ayında - Son zamanlarda Yaşam Kanıtı Instagram hesabı üzerinden çekerken Jennifer Aniston onu karbonhidrat dolu yemek enstantane paylaştı 

Gün başlıyor: yazarken Jen bu çırpıda paylaştı 'Günaydın Instagram!'
Akdeniz öğle yemeği: dahil 'Bulgar (sic), salatalık, maydanoz, nane, kırmızı soğan, nohut fasulye, beyaz peynir, ve antepfıstığı' öğle yemeği için onu 'mükemmel salata', en eski Arkadaşlar yıldızı
Akdeniz öğle yemeği:  "Bulgur, salatalık, maydanoz, nane, kırmızı soğan, nohut, fasulye, beyaz peynir  ve antep fıstığı' ndan oluşan öğle yemeği onun için en mükemmeli" 
Eski arkadaşlarının gözünde Jen iyi bir yaşam uzmanı.
Onun kişisel antrenörü Kathy Kaehler " J.Aniston'un meşgul yaşam tarzına uyumlu bir beslenme tarzı bütün bunlar - ayrıca beş dakikalık egzersiz rutinleri ile çalışır o"diyor.
Kalori saymaya inanmayan Jen en az günde üç kez, ya da ideal olan beş kez az ama besleyici yemekler yiyor.  Paket yiyecek ya da önceden paketlenmiş hazır yemek almak ona hiç cazip gelmiyor.
Masaya Farm: aktris kendi tavuk kümesi yumurta basked bir resmini yayınlanmıştır 
Masada yumurtalar: Aktris kendi tavuk kümesinden topladığı yumurta sepetinin fotoğrafını paylaşmış.

Egzersiz: Jen köpeğini Dolly ile barre oturumu zevk
Egzersiz: Jen günlük egzersizlerini yaparken köpeği Dolly ile birlikte olmaktan zevk alıyor. Fotoğrafta yıldızın 2 kiloluk ağırlıkları ve mavi egzersiz topu görülüyor.

  1989 yılından bu yana zengin ve ünlülerin ve de Jen'in  spor eğitmeni olarak çalışan Kathy :
"Jen aşırıya kaçmadan her şeyi yapar. Günlerce kötü hissettirecek iki şişe şarap yerine, bir arkadaşı ile sadece bir kadeh kırmızı şarap içmeyi tercih eder. Dinç bir zihin, sağlıklı bir beden ve de ruhun sahip olduğu bir yaşam tarzı için bütüncül bir yaklaşım göstererek nelere dikkat etmesi gerektiğini çok iyi bilir" diyor.
/dailymail.co.uk/
/çeviri:by malla/

Hiç yorum yok:

.

.