17 Aralık 2015 Perşembe

Fotoğrafta Güzel Çıkmanın 6 Yolu

 :
Keira Knightley
1* Birkaç saniyeliğine incelin
 Kalın bir lastik bandı ne kadar çekip gererseniz o kadar inceldiğini fark edersiniz. Aynı mantık, vücut için de geçerli. Fotoğraf çekilirken bedeninizi esnetmeniz gerekiyor. Birkaç saniyeliğine boyundan kalçaya kadar gövdenizi esnetin ve omuzlarınızı aşağı doğru serbest bırakın. Otururken poz veriyorsanız, sandalyenin ucuna oturun ve ayaklarınızı çapraz tutun. Bu, bedeninizi daha uzun gösterir. Otururken omurganızı dik, gövdenizi sıkı tutun.

Keira Knightley is a Peach | www.celebritypeach.com:

2* Dilinizi üst dişlerinizin gerisinde tutun
ve kendinizi ne kadar gergin hissediyorsanız, üst damağınıza o kadar dilinizle bastırın. İçinizde, sizi kasan enerji böylelikle yol alır ve fotoğrafınıza yansımaz.

Keira Knightley:

3* Geçici elmacık kemiği oluşturun
 Kamera, kemik yapısını düzleştirerek yüzleri gerçekte olandan daha az yapılı gösterir. Bunun çözüm yolu, doğru makyajdan geçiyor. Allığı elmacık kemiklerinin hemen altına sürerek işe başlayın ve sonra yanakların üstü, dudak ucu ve kaş kemiğinden oluşan, ışığın vurduğu hatta fırçayla süpürür gibi dikkatlice vurgulayıcı bir dokunuş gerçekleştirin. Bir başka elmacık kemiği vurgulama yöntemi de dudaklarınızı balık gibi yapıp, dudak ucu ve kulak arasındaki hatta allık sürmek. Ve fotoğrafa hazırsınız.

Keira Knightley:

4* Egzersiz yapmadan vücudunuzu forma sokun
 Ünlüler, daracık kıyafetlerin içine girebilmek için şekillendirici korselerden yararlanıyorlar. Size uygun şekillendirici korseyi bulursanız, hiç egzersiz yapmadan, olduğunuzdan birkaç kilo zayıf görünmeniz mümkün.

Al cumplirse seis meses de su boda, Keira Nightly vuelve a lucir su vestido de novia en gala londinense:

5* Giysinizin kumaşına dikkat edin
 Bazı kumaşlar için 'yüksek kalorili' deyimini kullanabiliriz. Likra, suni ipek gibi kumaşlar, saklamaya çalıştığınız kusurlarınızı net bir şekilde sergiler. Dokuma ve mat kumaşlar, daha fazla kurtarıcı rol üstlenir. Desenlere gelince... Küçük desenler ya da puantiyeler fotoğrafta daha büyük görünür. Baş ve omuz bölgesinde vurguları olan düz renkler, dikkati göbek ve kalça bölgesindeki fazlalıklardan ziyade, üst kısımlara ve hatta gövdenin dışına, yüze çeker. 
the Sweet Sassy & Sexy Keira Knightly:

6* Yan durarak poz verin
 Bedeninizi dümdüz objektif karşısına çıkarmak, beğenmeyeceğiniz sonuçlara yol açabilir. Oysa objektife hafif yan durarak poz verir, tek omzunuzu biraz geride tutarsanız olduğunuzdan daha ince görünürsünüz.
/cnnturk/pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.