27 Mayıs 2016 Cuma

DIY Trend | Boho Tarzı Yalınayak Sandaleti Nasıl Yapılır ?

barefoot-wedding-sandals-1
Yaz için Boho tarzından esinlenerek yalınayak sandaleti yapmak ister misiniz?
 Bu projeyi tamamlamak bir saat bile sürmez. Malzemeleri incik-boncuk dükkanlarından alabilirsiniz.Crochet Tan Barefoot Sandals, Nude shoes, Foot jewelry,Wedding, Victorian Lace, Sexy, Yoga, Anklet , Bellydance, Steampunk, Beach Poolbarefoot-beach-wedding-sandals

Burada herhangi bir boncuk kullanılmış isterseniz bu projeye örgülü ip, deri şeritler, deniz kabuğu, kenevir ipi, cam boncuklar, takılar veya elinizde bulunan takı malzemelerini kullanabilirsiniz.
Ayrıca sahilde bir düğün hayaliniz varsa yalınayak sandaletler veya ayak takıları sahilde yapılmak istenen düğün için mükemmel bir aksesuar olabilir!

c8ca9cf4ebc51b37803751bb487bde3e.jpg (564×1531)
/Hannah Weflen/
Sadece gümüş bir zincir, güzel swarovski kristalleri, inciler ve örgü kullanılan el yapımı yalınayak düğün sandaletlerinden fikir almak isterseniz onları da inceleyebilirsiniz.
barefoot-beach-wedding-sandals.jpg (570×570)
barefoot-sandals-9barefoot-sandals-weddingbarefoot-sandals-for-wedding
wedding-sandalsbeach-wedding-sandalsbeach-wedding-barefoot-sandalsbarefoot-sandals-weddingbarefoot-sandals-wedding-beach.jpg (570×570)barefoot-sandals-bridal.jpg (570×570)barefoot-sandals-8barefoot-wedding-shoes1.jpg (570×775)Flower girl barefoot sandal Crochet Toddler Barefoot Sandals Girl Foot accessory Photo prop Beach Anklet Lace Sandals Your choice of color
/barmine/

/love4wed.com/barefoot-wedding-sandals/

Hiç yorum yok:

.

.