25 Ağustos 2016 Perşembe

5 Adımda Ev Nasıl Temizlenir?

Ev işleri için zamanınızın yetmediğini mi düşünüyorsunuz? Aşağıda, bazı ev işlerini yaparken kullandığınız yöntemleri değiştirerek, her hafta fazladan en az yarım saat kazanmanızı sağlayacak beş minik öneri bulunuyor.Big windows:

1. İyi bir çalışma yöntemi geliştirin = 8 dakika kazandırır Aynı yeri iki kez temizlemekten kurtulmak için, evinizi sağdan sola ya da yukarıdan aşağıya doğru temizleyin. Temizlik işlerini bütün kirin toplandığı taban temizliği ile bitirin.

Writing space.:

 2. Aşamalı çalışma = 5 dakika kazandırır Mobilyaların, aksesuarların vs. tozunu alarak işe başlayın. Koltuklardaki tozları elektrikli süpürgeyle alın. En son yer temizliğini yapın. Böylece toz alırken yerleri tekrar kirletmemiş olursunuz.

cool The Eclectic Stockholm home of....... Daphne and Rolf:

 3. Enerjinizi saklayın = 5 dakika kazandırır Açıkta bıraktığınız eşyalar çok çabuk kirlenir. Dolayısıyla onları koyduğunuz yerleri doğru seçerek temizlik işlerini azaltabilirsiniz. Sepetler, kutular bu işler içindir. Örneğin şık bir kova alarak banyodaki temizlik malzemelerini içinde saklayabilirsiniz. Ayrıca temizlik malzemelerinizi "ikisi bir arada" ürünler arasından seçebilirsiniz. Böylece banyonuz sizi meşgul edecek ve çirkin görünecek onlarca şişeden kurtulmuş olur.

Green Kitchen:

 4. İş bölümü = 5 dakika kazandırır Bazı ürünler kendi başlarına da çalışabilirler. Örneğin yağ çözücüyü gereken yüzeye püskürttükten sonra gidip başka bir işinizle meşgul olun. Döndüğünüzde işin çoğunun hallolduğunu görürsünüz.

Love the tiles with the wood! Just beautiful!:

 5. Örgütlenmek = 7 dakika kazandırır Evinizde merdivenler varsa, temizlik yaparken zamanınızın ve enerjinizin çoğunu yukarı çıkıp aşağı inmekle harcarsınız. Bunun yerine mesela yukarıda temizlik yaparken ihtiyaç duyacağınız her şeyi merdivenlerin başına yerleştirin. İşiniz bittikten sonra da aşağıya indirirsiniz.

/kadınlarbilir/ /fotoğraflarpinterest/

Hiç yorum yok:

.

.