10 Ocak 2017 Salı

New York'ta Bir Apartman Dairesindeki Çiftlik Evi

You would never guess that this airy and rustic home is a teeny city apartment.
landscape-1483657328-country-style-in-city-apartment-inspiration-ideas.jpg (980×490)
Jacqueline Navarro eşi, köpekleri ve büyük bir çoşkuyla koleksiyon olarak topladıkları eşyaları ile Amerika'nın güney-doğusundaki Georgia eyaletinden New York'taki bir daireye taşınınca, şehirde olup adeta küçük bir çiftlik evinde olduklarını hissetmek için 7 basit yolla becerilerini göstermişler. 
Navarro'ların evlerini görünce bu evin New York'ta bir apartman dairesi olduğuna inanamayacaksınız !...
Çiftin uyguladığı dekorasyonlardan fikir almaya ne dersiniz ?
Havalı Görünüş

Girişe havalı bir görünüm katmak için, Jacqueline, Benjamin Moore'un aydınlık (White Wisp) rengiyle göz kamaştıran doğal ışığı yakalayarak tüm alanlarda ve pencerelerde uygun renk tonlarını kullanmış. Girişte duvarlara şaşırtacak kadar ucuz ama çiftlik havasını verecek (demir taş plakaları, bahçe aletleri) asarak dokusal bir görünüm yaratmış.
Basit Yemek Masası

Jacqueline'e evindeki en kullanışlı şey nedir diye sorulduğunda verdiği cevap " Yemek Masası! " oluyor. Kocamla ikimiz  piknik masasını  değiştirdik ve ayaklarını standart koltuk yüksekliğine kadar genişlettiğimiz bu projemizle 110 dolara sekiz kişilik bir masamız oldu!" diyor.
Minimum Boşluk

Jacqueline, evinde ara sıra gece konaklayacak konuklarını ağırlamak için yerden yeterince tasarruf sağlayan bir divan oluşturmak için Ikea çekyat yatak kullanarak, kanepenin kenarlarına, bir şilte takmış.
Raflar ve Farklı Objeler

Çekmece kullanmak yerine, yüksek rafların üstüne koydukları şık cam kavanozları mandal vb. gibi pratik ürünlerle doldurmuşlar.
 Mutfak Lavabosuna Ayna

Lavabonun üstünde dolap olmamasını sorun etmeyerek ahşap çerçeveli antika bir ayna kullanarak ışığı en üst düzeye çıkarmışlar.
1950'ler den kalma lavabo biraz mutfağa büyük gelse de uygun bir şekilde çalışma alanı yaratmışlar.
Modern & Vintage İşlevsel Eşyalar

Duvara monte aplikler, şeffaf bir sandalye (solda) ve battaniye vb. mevsimsel eşyaları depolayan eski bir sandık(sağda)... çok hoş durmuş.
 Jacqueline, "Mobilya seçeneklerinizle çok fazla uğraşmazsanız, küçük yerler sıkışıklık hissettirmez, "Örneğin, alçak yatağımız bize tavanı daha yüksek hissettiriyor." diyor.
Uyumlu Objeler

Tutarlı renklerle kombinlenen objeler karmaşık olmayan bir görüntü yaratmış.
/countryliving.com/

Hiç yorum yok:

.

.