9 Ocak 2017 Pazartesi

Mehmet Öz'den 2017'de Yenilenme Tüyoları

  fall girl road lonely woods trees sweater weather cute photo photography ideas inspo inspiration instagram:
Yeni yılla birlikte yepyeni bir haftaya yenilenme niyetiyle başlamaya ne dersiniz ?

Yeni yıl, sağlığınız için ne kadar kararlı olduğunuzu gösterme zamanı!
İşte Mehmet Öz'den yenilenme tüyoları !

 - Sadece 4-5 kilo vermek, sevdiğiniz kıyafetler içinde daha iyi görünmenizi sağlamaktan fazlasını yapar. Harika hissettirmenin yanı sıra yüksek tansiyonun düşmesine, felç riskinin azalmasına, bunamayla savaşmaya yardımcı olur.

If we do photos in a café a pose similar to this. Also love the outfit   .THE BRICK.:

- Yalnızca bir smoothie’den ne kadar çok besin maddesi alabileceğinizi biliyor musunuz? Ispanak ve ‘kale’ marulu, demir zengini besinlerdir ve hem genel sağlığınız için hem de anemiden korunmaya yardımcı olmada çok faydalıdır.


- Nefes almanın zihinle doğrudan ilişkisi vardır ve aşırı stresli olduğunuz zamanlarda zihni rahatlatmanın en hızlı yollarından biridir. ‘Pranayama’ isimli basit bir yoga nefes tekniği olan bu egzersiz, nefes ve zihin arasındaki ilişkiyi kullanır. Yavaş ve derin nefes almak vücudun kimyasının “savaş ya da kaç” modundan “dinlen ve rahatla” moduna dönüşmesini sağlar.

ngoc trinh: http://tintuc.vn/the-gioi-sao/ngoc-trinh-an-mac-don-gian-nang-dong-di-hop-e-kip-vao-dem-khuya-133504:

 - Forma girmek için pahalı egzersiz aletlerine ihtiyacınız yok. Hareketsiz bir yaşam sürmek vücut ağrılarına neden olabilir ve duygusal sağlığınızı etkiler. - Günde sadece 200 gram taze domates, C vitamini ihtiyacınızın yaklaşık yüzde 58’ini, A vitamini ihtiyacınızın yüzde 22’sini karşılarken lif ihtiyacınızın da neredeyse yüzde 8’ini tamamlar.


 - Besin zengini yiyeceklerden bolca tüketerek daha hızlı ve daha kalıcı kilo verebilirsiniz. Yeşillikler, baklagiller, soğan, mantar türleri, orman meyveleri ve çekirdekler, en güçlü ‘yağ depolanması’ karşıtı besinlerdir.

Yoga Articles Daily #yoga #poses #namaste:

 - Yogadan yararlanmanız için bir guru gibi yoga yapmanıza gerek yok. Günde yalnızca 10 dakika ayırmak denge, nefes ve esnekliğinizi geliştirir.

 - Kaliteli uyku, hayati önem taşıyan organların fonksiyonlarını destekler. 7-8 saatlik uyku şart.

2017 yılının tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.
/Mehmet Öz/Alıntı
Fotoğraflar/ pinterest/

Hiç yorum yok:

.

.