19 Şubat 2009 Perşembe

Ahh !.. Kıvanç Ahh !..

Ben fazla dizi seyretmem. Ama sezon başında takılacağım bir diziyi gözüme kestirir, sadece tek bir diziyi seyretmeye odaklanırım. Bu sezon da favori dizim Aşk-ı Memnu. Dizi tutup ta uzatıldığı zaman yazarlarının kemikleri sızlıyor da deseler, insan kendi takıldığı dizi fazla sapıtmazsa bitsin istemiyor. En azından benim için öyle yani... Dizinin artistlerinin rollere cuk oturduğunu, bir de rollerinin hakkını vererek oynadıklarını görünce dizi tadından yenmiyor. Aşk-ı Memnu' da da bence böyle. Perşembe gecelerini iple çekiyor ve dizinin tüm artistlerini beğeniyorum. Ayrıca kıyafetleri, takıları, evleri seyretmek çok hoşuma gidiyor. Bihter' in masum halini, Firdevs hanımın kıyafetlerini... Ama en çok ta Behlül' ün aşk içinde kıvranmasını ve bakışlarını seyrederken bu dünyadan resmen kopuyor, etrafımdan gelecek en ufak bir ses, konuşma istemiyorum. Bir süreliğine de olsa kendimi , etrafımı unutmak bana garip bir haz veriyor ve bu duyguyu seviyorum. Ben aslında bu yazıya Kıvanç Tatlıtuğ ' dan bahsetmek için başladım. Artık Behlül' mü, desem yoksa Kıvanç' mı onun çok iyi bir aktör olduğunu düşünüyor ve onun sadece dizideki evin nerdeyse bütün kadınlarını kendine aşık etmekle kalmayıp, ekran başında diziyi seyreden bütün kadınları da aşık ettiğine inanıyorum. Onun o aşık bakışları, dalıp dalıp gitmeleri, için için çaresizliği, , fırlamalığı bütün kadınların erkeklerde görmek istedikleri şeyler... Eh Kıvanç' ta rolünün hakkını fazlasıyla verdiği içinde bu gidişle biz kadınlar Aşk_ı Memnu' dan, Kıvanç' ı hayran hayran seyretmekten kolay kolay vazgeçemiyeceğiz gibi görünüyor. Vazgeçmek isteyen de kim zaten :)) Bkz: Aşk-ı Memnu yazım.

15 yorum:

SMİLENA dedi ki...

bende kıvançı çok beğeniyorum.daha önce "menekşe ve halil"de yakalamıştım o bakışlarını.gerçekten çok yetenekli..

Malla dedi ki...

yani o bakışlar yetiyor zatenn

beyaz mendil dedi ki...

Ben hiç seyretmedim ama senin için bir kere olsun izleyeceğim:)Sevgiler

Malla dedi ki...

Büşracım korkarım sen de aşıklar kervanına katılırsın:))

sesiber dedi ki...

İkinci Kevin Costner vakası:)))
Ben de kıyafetlere ve takılara bayılıyorum. Nebahat Çehrenin stili her dizide süper. Bu kadın fakir, çulsuz birini oynayamaz gibime geliyor. Çok yakışıyor rolüne.

Malla dedi ki...

Nolucak bizim halimiz Sesiber:)) Bu arada N.Çehrenin bu akşam ki bej renkli tunik ve kahverengi pan. çok hoştu yaa..

sesiber dedi ki...

Evet evet nolucak bizim halimiz:))
O kıyafete ben de bayıldım.

Malla dedi ki...

Yaa nasılmış:))

Adsız dedi ki...

ben behlüle değil oldum olası kıvança aşığım. eşim izletmiyor çünkü içine düşüyorum. azranın yerinde olsam ne yapar eder elimde tutardım. ama zaten kıvanç benim olsun kimseye vermiyim.

Malla dedi ki...

Neslicim aynen öyle de Azra yazık etti, ama şimdi Meltem Cumbul faktörü pek fena yani. Olmadı ...

Primarima dedi ki...

Bu adamın Meltem cumbul ile birlikde olduğu doğrumu yani?

Malla dedi ki...

Doğru galiba. Gene de onların işi belli olmaz. Beraberseler bile yakında ayrılırlar...

gül dedi ki...

meltemle ise eger bu adam hiç yakışmazlar ayrılsalar iyi olur:}

Malla dedi ki...

:))

Erol dedi ki...

Diziyi Kıvanç için izlemesem de dediğiniz gibi, beni diziye çeken bir şeyler var.

.

.