15 Temmuz 2013 Pazartesi

Ünlü Yıldızların Fit Vücutlarının Sırrı

Jennifer Lopez 'Dance Again World Tour'
40'lı yaşlarda  olmalarına ve de bu kadar çocuk doğurmalarına rağmen formlarını nasıl koruduklarını hiç merak ettiniz mi?
Bu güzel yıldızların  vücutlarının   sırlarını, nasıl beslendiklerini, hangi egzersizleri yaptıklarını  kişisel koçları paylaşıyor:
Hamileliğinde yaklaşık 20 kilo alan Jennifer Lopez'in ikizlerini doğurduktan kısa bir süre sonra eski formunu yakalayarak herkesi nasıl şaşkına çevirdiğini unutmadık.
Kişisel antrenörü Gunnar Peterson başarısını Lopez’e uyguladığı program ile kanıtlamış oldu.
Peterson ona setleri, push-up’ları, şınavları ve hareketleri karıştırarak, 20-30 dakikalık yürüyüşler yaptırdı. Bu şekilde gücünü ve dayanıklılığını artırdı. “Önce elastikiyet çalışmaları, fonksiyonel antreman yaptık” diyor ve Jennifer’ın zaten bir anne olduğu için dayanıklı ve kuvvetli olduğunu söylüyor.
 Jennifer’ın aynı zamanda bisiklete bindiğini, yürüdüğünü ve koştuğunu; günden güne çalışmaları değiştirdiklerini belirtiyor.
 Antrenörü Peterson Jennifer Lopez için “Aynı anda birçok işi birden yapabiliyor. Çok becerikli bir kadın” diyor.
Ona hazırlanan bu özel programı haftada 4-5 gün, 60-90 dakika arasında uygulayarak, hamilelikte aldığı 20 kiloyu rahatlıkla vermiş. Lopez, aynı zamanda yediklerine de çok dikkat ediyor.
 Her gün meyve, haşlanmış sebze ve az protein içeren dört mini öğünü beslenme programında uyguluyor.
gwynneth Paltrow
Gwyneth Paltrow kusursuz vücuduyla, Madonna da fazla söze bile gerek duyulmayan kaslarıyla en fit vücutlar arasında başı çekiyorlar…
Onların kişisel koçu ise kendi yöntemini yaratmış ve ünlü müşterilerinden övgü üstüne övgü alan Tracy Anderson.
 Anderson obez bir babanın kızıymış ve yapı olarak ona benzeyen vücudunu forma sokmak için 10 yıl uğraşmış. Yaptığı araştırmalar sonucu yarattığı yöntemiyle 25 kilo verdirdiği kadınlar bile olmuş.
İşin sırrı ‘Hybrid Body Reformer’ adlı patentli pilates aletinde. Anderson, egzersizlerine bale, break dans gibi farklı dansları da adapte ettiğini belirtiyor.
Gwyneth de Anderson için ‘gizli silahım’ diyor. “Gwyneth ilk geldiğinde hiç dans edemiyordu, ama şimdi hem çok iyi bir dansçı, hem de oldukça fit bir vücuda sahip” diyen Anderson, onun günde 20 dakika egzersiz, ardından 40 dakika dans yaptığını söylüyor.
Madonna
Diğer müşterisi 54 yaşındaki Madonna’nın ise çok disiplinli olduğunu, kendini kötü hissetse bile günde iki saat çalıştığını belirtiyor. Anderson, “Madonna çok sağlıklı besleniyor; asla işlenmiş yiyecekler yemiyor ve yediği her yemeğin kalitesine dikkat ediyor” diyor ve onun her zaman 19 yaşında göstereceğini söylüyor. Gwyneth Paltrow’un da organik beslenme taraftarı olduğunu düşünürsek, bu ikilinin bu kadar sağlıklı ve fit gözükmesini normal karşılamak gerek…
Jessica Alba #style #color
Jessica Alba hamileliğinde 12 kilo, Halle Berry ise 14 kilo almış. Fakat doğumlarından kısa süre sonra her ikisine de baktığımızda buna inanmak çok zor.
 İki seksi yıldızın sırrı ise Romona Braganza ve 321 metodu. ‘321 Baby Bulge Be Gone’ programı 12 haftadan oluşuyor. Her çalışma yarım saatten bir saate kadar sürüyor ve kardio, dairesel çalışma, karın çalıştırma içeriyor. Bu şekilde bir saatlik bir çalışmada 500-600 kalori yakılıyor. Jessica Alba haftada 5 gün kardio yapıyor ve karnını çalıştırmak için elinde topla sırtüstü yere uzanıp mekik çekiyor. Kendisinin bol bol bacak çalıştığını söyleyen Braganza, sırt ve bisepslerine de ağırlık verdiklerini söylüyor. Braganza 10 yıldır birlikte çalıştığı Alba için “Doğumdan tam 2 ay sonra eskisinden bile fit oldu” diyor. Halle Berry with fiancé Olivier Martinez
Bu aralar ikinci çocuğuna hamile olan Halle Berry’nin sırrı ise ‘Karışım’.
 Her gün hem üst, hem alt vücut egzersizi yaparken, her hafta egzersiz tipini, set ve tekrar adetlerini değiştiriyor.
 “Artık önceki halinden daha güçlü” diyen Braganza, Berry ile haftada 4-5 gün çalıştıklarını söylüyor. Braganza’nın annelerle uyguladığı diyet mönüsü ‘321’ ise şöyle:
3 et, 2 atıştırmalık, 1 litre su… “Besin gruplarını ve porsiyonları yok etmeden dengeli bir beslenme programı uyguluyoruz” diyor Braganza ve günde 1800-2000 kaloriye sadık kalmaya çalıştıklarını ekliyor.
{.pudra.com}
♥  Follow Me on Bloglovin 

Hiç yorum yok:

.

.