Friday, September 13, 2013

DIY Lezzet | Karpuz Topları


Yaz mevsiminin dış görünümü değil ama, içi saklı güzel meyvesi karpuzun daha içi geçmeden böyle imrendirici bir şekilde sunumu şık olmaz mı ?
Bu güzel meyve tabağı için gerekli olan malzeme elbette ;
* -1 karpuz ve bıçak
* -Ayaklı cam tabak
* -Dondurma kaşığı
Sanırım bu işlemlerden sonra karpuz toplarını biraz derin dondurucuda bekletmek sonuç için iyi olabilir.
Hoş buradaki gibi başarılı olur mu bilemem ama, bir hazırlayan olursa bendeniz reddetmem yani:)
Hiç çekirdeksiz karpuz görmedim ben, böylesini de çok canım çekti çook!...
Ne kadar güzel rengi var Allahım, tadı güzel olunca da yemeye doyum olmuyor:)
 Karpuz kesmeye gidiyorum şimdi ben ... by:)
{evtasarımları}
♥  Follow Me on Bloglovin 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.