13 Eylül 2013 Cuma
DIY Lezzet | Karpuz Topları
Yaz mevsiminin dış görünümü değil ama, içi saklı güzel meyvesi karpuzun daha içi geçmeden böyle imrendirici bir şekilde sunumu şık olmaz mı ?
Bu güzel meyve tabağı için gerekli olan malzeme elbette ;
* -1 karpuz ve bıçak
* -Ayaklı cam tabak
* -Dondurma kaşığı
Sanırım bu işlemlerden sonra karpuz toplarını biraz derin dondurucuda bekletmek sonuç için iyi olabilir.
Hoş buradaki gibi başarılı olur mu bilemem ama, bir hazırlayan olursa bendeniz reddetmem yani:)
Hiç çekirdeksiz karpuz görmedim ben, böylesini de çok canım çekti çook!...
Ne kadar güzel rengi var Allahım, tadı güzel olunca da yemeye doyum olmuyor:)
Karpuz kesmeye gidiyorum şimdi ben ... by:)
{evtasarımları}
♥ Follow Me on Bloglovin
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder